Pınar Selek
Pınar Selek’e yoğun ilgi
26.2.2010

 

foto:Hıdır Yılmazer

Alman Sendikalar Birliği(DGB)’nin düzenlediği ve Pınar Selek’in okumalar yaptığı„erkeklik“ paneli, canlı ve tartışmalı geçti.

DGB’nin Frankfurt’taki binasında gerçekleşen etkinlik saat 18.00’da başladı. P.E.N Almanya Merkezi temsilcilerinin de katıldığı etkinliğe ilgi yoğundu. DGB’ye bağlı sendikalara üye kadın ve erkek işçilerin yanı sıra dışardan da katılımlar vardı.

Etkinlikte,  Sosyolog yazar Pınar Selek ilk önce, yakında „Zum Mann Gehätschelt Zum Mann Gedrillt“ adıyla Almancası yayınlanacak olan„“Sürüne Sürürne Erkek Olmak“ kitabından okumalar gerçekleştirdi. Ardından da tartışmalara geçildi. Tartışma bölümünde hem Türkiye’deki hem de Almanya’daki erkeklik durumları, üretimi üzerinde konuşuldu. Hayli canlı geçen tartışma, katılımcılar tarafından oldukça verimli bulundu. Yaklaşık 3 saat süren etkinliğin bitimnde katılımcılar Pınar Selek'e çiçek verildi. Hatıra fotoğrafı çekilmesinden sonra P.E.N Almanya Merkezi temsilcileri tarafından Pınar Selek onuruna bir yemek verildi. Yemeğe organizasyondan da temsilciler yer aldı. Pınar Selek, 28 Şubat’ta da Halkevi’ndeki etkinliğe katılacak. Frankfurt

Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Mahkeme Süreci Court Process