Pınar Selek
ODTÜ Sosyoloji Günleri Pınar Selek'e İthaf ediliyor!
1.3.2013

3 MART 2013

9. Geleneksel ODTÜ Sosyoloji Günleri: Medya başlığıyla 11–12–13 mart 2013 tarihlerinde ODTÜ - MM 25 Amfisi'nde gerçekleştirilecek. ODTÜ Sosyoloji Klubünün organizasyonuyla gerçekleşen buluşma bu yıl sosyolog yazar Pınar Selek'e ithaf ediliyor.

Sadece ODTÜ'lülerin değil, Türkiye'nin farklı üniversitelerinden öğrencilerin de katılımıyla gerçekleşecek buluşmanın 3 günlük programı oldukça yoğun. Siyaset, Gazetecilik, Kent, Sosyal Medya, Kadın, 'Ötekiler', Alternatif Medya, İktidar gibi oturum başlıkların, Öğrencilik Halleri ve Medya başlıklı forumun yer aldığı programda 2 gün sürecek Video/Düşünüm Atölyesi de gerçekleştirilecek.

Yaptığı sosyolojik çalışmalarıyla hedef haline getirilen Pınar Selek On beş yıldır yargılandığı Mısır Çarşısı davası ile ilgili daha önce 3 kez beraat almasına rağmen 24 Ocak 2013 tarihinde İstanbul 12. Ağır Ceza mahkemesinde görülen duruşmada müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Henüz kesin olmayan bu kararın ardından dosya Yargıtay'a gönderilecek. Yargılama süreci hukuk katliamına dönüşen dava ile ilgili yurtiçi ve yurtdışından destekler devam etmekte.

ODTÜ Sosyoloji Günleri Facebook sayfası https://www.facebook.com/events/256305911166529/?ref=3




Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Mahkeme Süreci Court Process