Pınar Selek
EV-EK-SEN Dünya Kadınlar Günü Bildirisi
15.3.2013

EV-EKSENLİ ÇALIŞANLAR SENDİKASI (EV-EK-SEN)

DÜNYA KADINLAR GÜNÜ BİLDİRİSİ

8 MART 2013



Biz ev-eksenli çalışan kadınlarız, emek örgütüyüz. Kadın ağırlıklı çalışma olan ev-eksenli işçilik yapan bizler,iş yerlerimizin evimiz olmasından dolayıdır ki görünmez işçileriz. Ötekileştirilen,emeği yok sayılan kadınlarız. Görünmezliği kırmak, emeğimizin hakkını almak uğraşı veren kadınlarız. Kadınların birbirlerinden güç alarak ezilmişlikten çıkabileceklerine inanıyoruz. Bu mücadelemizde, her türlü ezilmeye, ötekileştirmeye karşı mücadele edenlerden güç alıyoruz.

Pınar Selek’e tanığız. Ötekileştirilenlerin görünmesi mücadelesi veren Pınar Selek’e tanığız. Kadınız, onun için tanığız ve yanındayız. Adalet istiyoruz. Sadece Pınar Selek için değil, adil yargılanmayan, hukuksuzluklarla sindirilmeye çalışılan herkes için adalet istiyoruz. Tüm yargılananların adil yargılanmasını, hukuksuzlukların son bulmasını istiyoruz. Adaletin geç de olsa doğru karar vereceğine inanıyoruz; bunun sağlanması için mücadeleye devam edeceğiz.

Başta Pınar Selek ve Gülsüm Koç olmak üzere tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlar, kadın cinayetlerinin, şiddetin, savaşın olmadığı, herkesin emeğinin hakkını aldığı, kimsenin ötekileştirilmediği bir dünya için mücadelemizi sürdüreceğimizi bildiririz.

Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Mahkeme Süreci Court Process