Pınar Selek
Sempozyuma davet… Bu çağrı hepimize
16.4.2013 Sempozyuma davet… Bu çağrı hepimize

Pınar Selek’in müebbetine alışmayacağız!’


Hala Tanığız Platformu olarak 20 Nisan 2013 Cumartesi günü İstanbul Cezayir Salon'da ‘Pınar Selek’in Mücadelesinin Düşündürdükleri Akademide Özgürlük, Siyasette İrade, Yargıda Adalet’ başlığıyla uluslararası bir sempozyum düzenliyoruz.

Sempozyum www.pinarselek.com internet adresinden de canlı izlenebilecek.

Üç kez beraat ettiği Mısır Çarşısı davasından, mahkeme heyetinin hukuk tarihinde eşine rastlanmadık şekilde kesin hükmünden dönmesiyle 24 Ocak 2013 tarihinde ağırlaştırılmış müebbet cezasına mahkûm edilen sosyolog-yazar Pınar Selek’in mücadelesi Yargıtay aşamasına giderken, yurtiçinde ve yurtdışında büyük infial yaratan bu hukuk cinayeti sonrası dayanışma ağı her geçen gün büyüyor.

Şimdi de bu bir günlük sempozyumla kenetleniyoruz. Bu çağrı hepimize:

Pınar Selek, muhalif ve müdahillere göz dağı simgesi olarak seçildi. Belli ki halen kurban edilmesi için gayret edenler var. Tam da bu sebeple bu düzenlenen sadece bir sempozyum değil, bir ortak yemin: ‘Bu müebbete alışamayacağız. Bu hukuk cinayetine seyirci kalmayacağız.

Pınar Selek’in beraatini geri istiyoruz. Bu talep aynı zamanda bizim adalet ve demokrasi tanımımızdır. Siz de gelin, varlığınızla haklı talebimizi ve ortak mücadelemizi güçlendirin.

Hala Tanığız Platformu

Sempozyumu canlı yayında izlemek için tıklayın.










Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Mahkeme Süreci Court Process